sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Kukkasukat

Tein siis siitä sinipunakirjavasta langasta toisetkin sukat. Mallia mietin kauan, halusin semmoisen mallin jossa kirjoneuletta on koko sukan matkalla ja joihin voi tehdä suht lyhyen varren.


Dropsilla oli sitten lopulta useampiakin kivoja malleja ja puikoille valikoitui alkavan kesän kunniaksi kovin kukallinen malli, vaikka ohjesivulla näiden nimi on kyllä joulusukat.


Tein varteen vain ihan vähän resoria, ohjeessa on pidemmästi ja mulla oli kerrostiheys varmaan jotain ihan muuta kuin ohjeessa, varsista tuli tosi lyhyet. En lukenut ohjetta tällä kertaa ollenkaan, tulostimesta loppui musta väri ja sain tulostettua vain kaaviot. Kantapää ja kärki on siten tehty omalla ohjeella, katsoin kyllä kuvaa mutta ei nämä ihan samanlaiset ole.


Edelleen tykkään tästä väriyhdistelmästä, lanka olisi varmaan ollut liian kirjavaa mihinkään palmikko- tai pitsimalliin, jämät käytän joskus myöhemmin raitasukkiin, niihinkin tämä väritys sopii oikein hyvin.


Malli: Joulusukat Fabel-langasta
Lanka: Araucania Ranco Multy, sisnpunakirjava ja Fabel, valkoinen, toinen lanka siis vaihteeksi ihan ohjeen mukaan
Puikot: 2.25 mm pyörö, tein molemmat sukat yhtäaikaa ja näin jälkikäteen ajatellen sopivampi puikkokoko olisi ollut 2.5 mm sukista tuli saajalle vähän tiukat


KYH eli Kesäyön Hullutus on taas alkamassa. Itse mietin vielä osallistumista, voi olla että ilmoittaudun tai sitten pidän välivuoden ja varjoilen.


Ja sitten vielä, tämä oli blogin postaus nro 200 joten jättämällä kommentin voit voittaa pienen palkinnon. Jostain aiemmasta arvonnasta jäi yksi henkselimallinen projektipussukka ja nyt on oikein hyvä aika arpoa se. Pussukka arvotaan viikon kuluttua sunnuntaina.

32 kommenttia:

  1. Upeat sukat olet neulonut. Pussukassa on kiva koirakuosi, olisi mukava voittaa se!

    VastaaPoista
  2. Hieno pussukka palkintona, joten osallistun arvontaan. En voi muutakuin kateellisena ihastella sukkiasi, joita täältä löytyy. Parien lukumääräkin kun on uskomaton.

    Pipsapippuri

    VastaaPoista
  3. Ihanat sukat - jälleen kerran. t. Eija

    VastaaPoista
  4. Ihanat kukkasukat ja värikin on tosi nätti. Ei voi kuin ihastella kirjoneuleen taitajia. Mukana myös arvonnassa :)

    VastaaPoista
  5. Ihanat sukat, kuten aina! Minä niin ihailen kauniita sukkiasi, itse kun en sukkien kutomisesta millään innostu.
    Heleätä Helluntaita!

    VastaaPoista
  6. Kauniit sukat olet jälleen saanut valmiiksi. Kyhäilyä mietiskelen itsekkin, sillä meillä on menossa puutarhassa melkoiset urakat, joten kutomisaika voi olla vähissä. Mutta toisaalta se on kyllä hirmu kiva tempaus.

    VastaaPoista
  7. Itse en ole koskaa uskaltanu lähteä kyhäilyihin ja muihin tempauksiin. Liian jännittävää haastaa itsensä sillee. :D käyn ihailemassa täällä kivoja sukkia, neuleinspiraatiota hakemassa. ;)

    VastaaPoista
  8. Hienot sukat, minua arveluttaa noissa kirjoneulesukissa se, kiristääkö tuo kuvio vai pitääkö jo alunperin tehdä vähän isommat kuin normaalisti? Mukana pussukka-arvonnassa tietenkin. terv. mutsi

    VastaaPoista
  9. Olen nii kateellinen noista sukista. Itselläkun on vielä hiukan hukassa kirjoneuleen teon jalotaito. Mutta kyllä mieki vielä joskus osaan :)

    VastaaPoista
  10. Ihanat kukkasukat !!!!!!!!

    Ja tietenkin pussukka-arvonnassa onneani testaan.....

    VastaaPoista
  11. Kauniit sukat!
    Ja projektipussukassa kiva kuosi, joten ilmoittaudun mukaan arvontaan.
    -HeissuV-

    VastaaPoista
  12. Ihanat sukat! Joskus vielä opettelen kirjoneuletta. :) Ja pussukka tulisi tarpeeseen ehdottomasti kun vielä hedelmäpusseissa kuljettelen matkaneuleita... hih!

    VastaaPoista
  13. Lyhyet varret ovat joskus ihan hyvätkin. Projektipussukalle olisi käyttöä, joten arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  14. Lyhyet varret ovat joskus ihan hyvätkin. Projektipussukalle olisi käyttöä, joten arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  15. Nätit sukat.
    Projektipussukoitasi olen myös ihastellut näppärän mallin vuoksi, onko malli omasi? Samanlaisista olen haaveillut, eli mukana arvonnassa:)
    T. Linac(ravelryssa)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vastaan itselleni naama punaisena, nikkini ravelryssä ei suinkaan ole Linac vaan LinaLily, joku ajatuskatkos tuli...

      Poista
  16. Kauniit sukat. Tuollaisia tohtisin itsekin pitää. Olen ajatellut opetella kunnolla kirjoneuletta tekemään, mutta rohkeutta ei ole ollut vielä riittävästi.

    VastaaPoista
  17. Kauniit kukka sukat.Projektipussukka ihanan värinen,arvontaan mukaan.
    Tyttik.

    VastaaPoista
  18. Ihanat sukat,kiva pussuka vaikka neulomuksia kuljettaa mukana.

    VastaaPoista
  19. Kaverin kautta eksyin blogiisi, upeita neuleita teet! Itseltäni tuollainen projektipussukka puuttuu, kun en ole vielä saanut aikaiseksi ommella (köhköh..), joten voisin osallistua arvontaan. :)
    -Annu-

    VastaaPoista
  20. kauniita sukkia sulla.arvonnassa mukana.

    VastaaPoista
  21. On niin nätti pussukka, että tähän arvontaan on pakko osallistua. Usein jätän arvonnat väliin ku lankaa en huoli palkinnoksi;)
    Nätit on sukatkin. Jaa, ehkä ne on sitt Joulusukat jos laittaa jouluvärit mutta sun värityksellä ne on ihan jokapäivän sukat.

    VastaaPoista
  22. Myös pakko osallistua. Täällä on niin upeita töitä, että vie sanat. Ihan sanaton.

    VastaaPoista
  23. Ihana koiruuspussi, pakko osallistua vaikka oma arvontatuurini on mitä on.

    Käyn täällä säännöllisen epäsäännöllisesti kurkkimassa mahtavia käsitöitäsi, ja tässä postauksessa sekä jälempänä on taas kerran niin ihania, tarpeellisia sukkia. Hienoja!

    VastaaPoista
  24. Ihanat kukkasukat! Että sä olet taitava!!

    VastaaPoista
  25. Noi sukat on taas niin ihanat ja pussukka just mun värinen!

    VastaaPoista