torstai 19. syyskuuta 2013

LiusKolmannet Sock Sniper sukat on nyt valmiit. Tässä mallissa on tosi paljon nurjaa ja kierrettyjä silmukoita, Malli hirvitti pikkuisen ennen aloitusta eikä ehkä turhaan, oikea ranne on vihoitellut koko viikon.


Lankavalinta meni ehkä vähän pieleen näiden kanssa, lanka on kainuunharmasta ja oletettavasti karstalankaa. Lanka on Ilulta, väri on ihana ja lopputulos mukavan tuntuinen mutta tässä langassa ei ole oikeastaan joustoa yhtään. Ja lanka juoksee tosi huonosti kerältä, sitä saa olla koko ajan nykimässä.


Varressa kokeilin onnistuuko neulominen nurja puoli päällä ja onnistuihan se ihan hyvin, tein siis suurimman osan oikeaa ja kierretyt silmukat nurjina. Kantapään jälkeen käänsin varret oikein päin ja jatkoin neulomalla nurjaa ja kierrettyjä oikeita. Jouduin vaihtamaan työhön pienemmät puikot koska neulon nurjat silmukat selvästi löysempinä kuin oikeat.


Malli: Lius
Lanka: Ilun värjäämä kainuunharmaan villalanka
Puikot: 2.5 mm varressa ja 2.25 mm terässä


Näiden sukkien väri on hyvin sama kuin Keijunmekon kukkien vaaleampi väri, oli ihan pakko ottaa kuva niistä yhdessä.


Heppa lähti talveksi talliin ja jätti metsään paljon risteileviä polkuja. Kuvausreissulla palokärki hakkasi koloa hyvin lahoon puuhun, kuvaa en saanut kun oli niin kovin korkealla.10 kommenttia:

 1. Kylläpä näistä tulikin kauniit sukat! Minä tykkään.

  VastaaPoista
 2. Kertakaikkisesti kauniit. Upeita kuvia. Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 3. Kauniit sukat, keijunmekkojen kanssa täydellisesti yhteensopivat. :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat sukat ja ihana väri! En kyllä tajunnut miten ne olit neulonut, mut ei haittaa =) Ei vaan taida mulla olla ajatus kirkkaimmillaan työillan jälkeen =)

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat ja mahtava on värikin :)

  VastaaPoista
 6. Tuo keijunmekko -kuva on ehkä hienoin näkemäni (tai muistamani...) neulekuva! Maininta hevosesta ja sen poluista sai taas hevoskuumeen nousemaan pintaan. Vaan vielä on odotettava, jospa joskus olisi sellainen koti missä hevosen pito onnistuisi. Edellisestä hevosesta jouduin luopumaan jo 11 vuotta sitten :(.

  VastaaPoista
 7. Todella upeat sukat ja kivan väriset. '
  Heti piti mennä katsomaan ohjetta ja laittaa sen hankkiminen vakaaseen harkintaan.

  Sä olet taitava!

  VastaaPoista