torstai 5. syyskuuta 2013

Syksyä ilmassa

Päivällä sää on ollut vielä kesäisen lämmin mutta aamuisin on jo aika kylmä (tänä aamuna klo 8 vain 4 astetta) taitaa se syksy sieltä tulla ihan väkisin. Pihan vaahtera vaihtaa näköjään väriä eri aikaan pihan ja pellon puolella, pihalta katsoessa on vielä kovin paljon vihreää ja pellon puolella on kauniin punaista.Viimeksi esitellyt sukat on nyt viimeistelty ja kuva on paljon parempi. Näyttää ehkä pieniltä mutta koko on kyllä 42.


Sunnuntaina alkoi Tour-de-Sock kisan sisarkisa, Sock Sniper. Siihen osallistun vain ostamalla ohjeet. Kyseessä sukkasota jossa valmiita ja puolivalmiita sukkia lähetetään edestakaisin. Näillä postimaksuilla osallistuminen ei yhtään houkutellut. Kaikki mallit ajattelin kuitenkin neuloa.


Ensimmäisenä puikoille pääsi luultavasti kisan haastavin malli. Mallit on pitänyt suunnitella semmoisiksi että useampi voi neuloa samaan sukkaa, ei siis mitään erikoisuuksia. Näissä kuitenkin on vähän erilaisia silmukoita ja mallikertaa ei opi ihan ensimmäisellä toistolla ulkoa.


Nämä on mulle vähän isot, saajalla on reilusti isompi jalka kuin mulla ja valitsin ohjeen suurimman koon. Toivottavasti koko osui edes lähelle oikeaan.Malli: Echinacea, ostettavissa Ravelryn kautta (itse maksoin kaikista kisan ohjeista yhteensä tuon summan)
Lanka: Hopeasäie Sukka, se minkä voitin Tour-de-Sock kisassa. Lankaa kului n 80 grammaa
Puikot: 2.5 mm pyöröpuikko

6 kommenttia: