sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Neon sukat

Tulipa tässä jokin aika sitten ostettua neonvihreää sukkalankaa. Semmoista jonka värin kuvaaminen on taas kerran ihan mahdotonta. Mutta kyllä näistä mallin näkee joten mennään nyt sitten näillä kuvilla.


Kovin on ollut vieläkin lämmintä, reilun viikon kuluttua alkaa lokakuu ja päivänkakkarat yrittää vielä kovasti sinnitellä. Eihän ne enää niin hehkeitä ole kuin kesällä mutta kiva kun kaikki ei vielä ole ihan harmaata.


Tämäkin sukkaohje on Sock Sniper kisasta. Ohjeen kuva on tosi pieni ja ohje hieman vaillinainen joten mentiin sitten niillä tiedoilla mitä ohjeesta sai irti, yleensä katson kuvaa jos en heti hahmota tekstistä mitä tarkoitetaan.


Mun mielestä näiden sukkien palmikot on kyllä vähän liiankin peniä, itse olisin laittanut kunnon palmikot vaikka sitten tuon pienen pitsiefektin kanssa. Nämä oli kuitenkin ihan helppo ja nopea neuloa ja käyttäjäkin varmasti löytyy jos eivät jää itselle, olis kyllä ihan mun kokoa.


Kävin taas tuossa takapihan metsässä kuvaamassa ja huvitin itseäni kadottamalla yhtä äkkiä oikean suunnan. Eksyähän tuossa pienessä metsätilkussa ei oikein voi jos ei ylitä yhtään ojaa. Ojia ylittämällä päätyy vähän isompaan metsään mutta kyllä sielläkin tie tulee aika pian vastaan jos ei ala kiertää ympyrää.


Malli: Ode to Gunnister Socks
Lanka: Hot Socks Neon
Puikot: 2.5 mm pyöröt, tein molemmat sukat samalla kertaa


Metsästä löytyi myös pienemmän kutojan taidonnäyte. Siitä vaan sitten mallia piirtämään.

5 kommenttia:

 1. Kauniit taas kerran, kiva sukkamalli tämäkin!

  VastaaPoista
 2. Ei voi muuta kuin sanoa WAU! Olet tosi taitava! Eksyin sivuillesi, kun laitoin googleen pöllöpipo :) Selasin heti koko blogin läpi. Onpa ihme jos et tee tätä ammatiksesi, olet niin taitava ja miten ehditkään tehdä niin paljon?? Omat neulonta- ja virkkaushommelit ovat olleet tauolla jo monta kuukautta, mutta nyt syksyn tullen inspiraatio alkaa taas iskeä, lisäksi olen menossa virkkausviikonloppuun (virkkausta pe-su) tänä viikonloppuna ja aion tehdä tuon pöllöpipon :)

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit sukat, vähän erilainen palmikko :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia. Kauniit sukat on puikoiltasi tipahtanut,ne ovat ilo silmälle:) Väririkasta syksyä sinulle! T: Näpertelijä neulomosta

  VastaaPoista