keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sprinkles

Viimeinenkin Sniper sukkaohje löysi sopivan langan ja sukat valmistui suht nopeasti. Tämä taisi olla näistä ohjeista se helpoin ja nopein. Ihan vaan peruspitsiä jujuna epäsymmetrinen kuviointi terässä.


Valitsin langaksi Tour de Sock kisassa voittamani, ei niinkään pienen, indie-värjärin langan ja olin kieltämättä hieman hämmästynyt kun sukista tuli aikalailla eri väriset kun aloitin toisen sukan kerän päältä ja toisen sisältä. Tokihan tiedän että käsinvärjätyn langan väri vaihtelee mutta että näinkin paljon samassa vyyhdissä kun lankaa värjätään isoissa erissä ja samaa erää on myynnissä useampia vyyhtejä. Monet käyttää näitä vahvistamattomia merinolankoja ihan vaatteisiin ja voin vain kuvitella kuinka selvästi kerän vaihto näkyisi isossa työssä.


Huomasin tuon sävyeron jo varsiresorin aikana mutta päätin että se ei tällä kertaa haittaa. Sukat on siis saman väriset mutta erisävyiset. Nämä on mulle isot joten toivon että tulevaa käyttäjää ei sävyero haittaa. Lanka on täyttä merinoa, aika tiukkakierteistä ja kivan pehmoista.


Malli: Sprinkles Socks
Lanka: Dragonfly Fibers Dragon Sock, väri on ehkä eniten oikein viimeisessä yhteiskuvassa
Puikot: 2.5 mm pyöröt, tein molemmat sukat yhtäaikaa


Mun tavoitteena oli neuloa kaikki viisi Sock Sniper sukkaohjetta ennen sukkasodan päättymistä. Onnistuin tavoitteessani, suuri määrä sukkia on vielä postissa matkalla kohti kohdettaan. Muutama kisaaja neuloo vielä sukkia ja odottaa jännittyneenä postia ihan joka päivä.


Sukkaohjeita oli kaikkiaan viisi mutta näissä kuvissa on vain neljä paria koska lähetin ensimmäisen parin maailmalle jo ajat sitten.5 kommenttia:

  1. Kyllä on kivoja sukkia. Alhaalta vasemmalta löytyy suosikkimalli, mutta suosikkiväri taas on tuo ihana vihreä. Eikä noi loputkaan kaksi paljoa jälkeen jää!

    VastaaPoista
  2. Hienoja sukkia =) En kyllä tajuu ton sock sniperin ideaa??

    VastaaPoista
  3. Ihania sukkia ja väritkin on tosi kivoja :)

    VastaaPoista