sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Harmaita sävyjäOstin Seinäjoen messuilla Tapion Kaupan osastolta kerän paksumpaa Hot Socks sukkalankaa, semmoista suunnilleen Nallen vahvuista, nyt kun etsin samaa lankaa netistä niin eipäs löytynytkään. Oman keräni neuloin sukiksi ja 150 gramman kerästä saikin ihan reilun kokoiset sukat, lankaa jäikin aika paljon.


Sukat on ihan perusmallia, alussa 2 o, 2 n ja muuten 3 o, 1 n, pohjassa sileää.


Lanka on ihan kivaa neulottavaa, neuloin 2.75 mm puikoilla ja raidatkin täsmää aika hyvin. Vähän nuo epämääräiset kapeat väliraidat häiritsee mutta kun ostaa valmiiksi raidoitettua lankaa niin neuloo sitten sitä mitä kerästä tulee.


Posti toi loppuviikosta kirjeen Amerikasta, voitin Sock Sniper kisan arvonnassa vyyhdin siniharmaa sävyistä sukkalankaa. Tai ehkä tästä ei neulotakaan sukkia kun lanka taitaa olla vahvistamatonta merinoa. Värit on kivat ja lanka mukavan pehmoista.

Kävin käsikivun takia uudestaan lääkärissä ja nyt oireille taisi löytyä oikea syy. Nyt vain odottelen aikaa jatkotutkimuksiin.


6 kommenttia:

 1. Kauniit sukat!! Mitä neuloit tuosta merino langasta??? Onko jo idea??

  VastaaPoista
 2. Miekin tykkään Hotsocksin langoista ja väreistä. Kauniita sukkia olet neulonut.

  VastaaPoista
 3. Kivasti raidoittuvaa lankaa. Tuollaisesta tulisi oivat miesten sukat, täytyy laittaa sumnamerkki mieleen. Toivottavasti löytyy hyvä apu käsikipuun.

  VastaaPoista
 4. Todella tyylikkäät sukat. Kaunista lankaa.

  VastaaPoista
 5. Miekin tykkään, värit raidoittuu todella mukavasti, rauhalliset ja kauniit sukat.

  VastaaPoista