torstai 19. kesäkuuta 2014

Palkittu

Sukkahullutuksen finaaliohje julkaistiin tänään iltapäivällä. Päätin jo eilen kun julkaisuajankohta kerrottiin että neulon nuo sukat joskus myöhemmin koska en ole enää mukana kisaamassa ja toisaalta seuraava TdS etappi alkaa jo huomenna aamuyöllä.


Sukkahullutuksessa on myös palkintoja. Palkintoja lahjoittelevat sekä järjestäjät että kanssakisaajat. Järjestäjät, joita on kaksi, päättävät vuorotellen ketkä saavat palkintoja ja mistä syystä. Varsinaisia nopeuspalkintoja taitaa olla vain yksi eli finaalin nopein saa isoimmat palkinnot. Palkinnon voi saada kivasta kuvasta tai vaikka hyvästä selityksestä ja viime vuonna lopuksi oli arvottu palkintoja myös niille joita ei vielä oltu palkittu.


Mulle on luvattu neljä palkintoa tämän kisan aikana. Ensiksi siitä että tein toisetkin sukat, kun tiheys oli ensimmäisellä kerralla väärä, tätä palkintoa vielä odottelen. Toinen palkinto tuli bonusohjeen neulomisesta samoin kolmas. Neljännen palkinnon sain edellisen kierroksen sukista, kaikki tuon ohjeen palkintopäivään mennessä neuloneet saivat palkinnon.


Ja palkinnoksi olen siis saanut lankaa ja suklaata, käsintehtyjä saippuoita (tuoksuherkkyyteni takia menivät tyttärelle) ja lapasohjeen, Kiss That Frog Mittens näyttää kivalta ja päätynee joskus puikoille.


Kuvissa myös aiemmin keväällä valmistuneet kämmekkäät jotka on jääneet esittelemättä, ohje October Leaves Fingerless Mitts ja käytin näihin Tiong Bahru-huivista jääneen jämälangan. Ohuesta huivilangasta tuli kaksinkertaisena oikein kivat kämmekkäät.


Pelkäsin että lanka ei riitä joten vähensin silmukoita jonkin verran. Lanka riitti oikein hyvin, jäikin vähän ja kämmekkäät näytti olevan oikein sopivat siskontytölle, näissä kuvissa kuitenkin mun omissa käsissä.

Oikein hyvää juhannusta kaikille!

3 kommenttia:

  1. ihanan näköistä tuo lanka...ja huikeen hienot kämmekkäät. hyvää juhannusta sinne!

    VastaaPoista
  2. Ihania palkintoja, olet ne totisesti ansainnut!
    leppoisaa juhannusta sinulle

    VastaaPoista